Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

De handigste alles in één woonverzekering vergelijker

door Lesley Anker Leestijd: 3 minuten

Je kunt de inboedel-, opstal- een aansprakelijkheidsverzekering natuurlijk los van elkaar vergelijken op Poliswijzer.nl. Vanaf nu vind je ook woonpakketten in de alles in één woonverzekering vergelijker. De naam “woonpakket” zegt het eigenlijk al. Het is een pakket van alle verzekeringen die je nodig hebt in en rond je huis afgesloten bij dezelfde verzekeraar. Eenvoudig, en het kan voordeel opleveren! Bij ons vergelijk je niet alleen op de premie, maar ook op schadevergoeding per verzekeraar.

woonpakket-wooncombivergelijker.png

Je hele huis in één keer verzekerd

Heb je een huis gekocht? Je nieuwe woning is gelijk helemaal verzekerd met een woonpakket. Zo’n pakket bestaat uit een inboedelverzekering die de spullen in je huis verzekert en een opstalverzekering die de woning zelf beschermt. Bij beide verzekeringen ben je verzekerd tegen schade door brand, inbraak, water en storm. Ook een aansprakelijkheidsverzekering zit in het pakket. Daarmee verzeker jij je tegen de schade die je per ongeluk aan een ander of de spullen van iemand anders veroorzaakt.

infographic-iconen-woonpakket.png

De voordelen van een woonpakket

Een woonpakket vergelijken en afsluiten is eenvoudig omdat je in één keer klaar bent. Ook krijg je pakketkorting op de premie. Verzekeraars geven deze korting, omdat je meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Dus ook als je woonsituatie niet verandert, kan het uit om de woonpakketten eens te vergelijken.

Tip: vergelijk woonverzekeringen ook los van elkaar

Korting betekent niet altijd dat je het voordeligste uit bent. Vergelijk de woonverzekeringen daarom eventueel ook los van elkaar. Dit doe je door het vinkje voor de inboedel-, opstal- en/of aansprakelijkheidsverzekering in de alles in één woonverzekering vergelijker weg te halen.

Extra bij Poliswijzer.nl: vergelijken op schadevergoeding

Wil je weten hoeveel je kunt besparen door te kiezen voor alle woonverzekeringen samen bij één verzekeraar? Vergelijk de woonpakketten dan nu in de alles in één woonverzekering vergelijker. Je vergelijkt bij ons niet alleen op premie, maar ook op het bedrag dat je terugkrijgt na een schade. De ene verzekeraar keert het volledige aankoopbedrag uit voor je kapotte tv, terwijl de ander maar de helft vergoedt. Het liefst wil je natuurlijk dat je er weer een nieuwe tv voor kunt kopen. Benieuwd bij welke verzekeraar dat kan? Daar kom je met de crashtest bovenin de vergelijker achter!

inboedelverzekering-header.png

Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met de alles in één woonverzekering vergelijker. Heb je tips, leuke ideeën of vragen? Laat het ons vooral weten via info@poliswijzer.nl of 050 - 2111 456!

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 25 mei 2022

Lesley Anker
Lesley Anker Online Productspecialist Verzekeringen

Lesley is sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan Lesley je het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Lesley vindt het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie