Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

In 2018 duurdere zorgverzekering bij Interpolis

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

interpolis-zorgactief 100px.gifInterpolis is een onderdeel van de grootste verzekeraar van Nederland, Achmea. Ze bieden ook in 2018 zorgverzekeringen aan via de Rabobank. Uiteraard nemen wij deze verzekeraar wel mee in onze vergelijkingen. 


Voor 2018 hebben ze de basisverzekering met € 2 per maand duurder gemaakt. Ze voeren in vergelijking met andere verzekeraars voor 2018 een beperkte premieverhoging door. Verzekerden die ook een aanvullende zorgverzekering nodig hebben, kijken uiteraard verder dan alleen de basisverzekering. Hieronder tref je de premie van Interpolis aan voor de basiszorgverzekering 2018.

ZorgCompact die nieuwe prijsvechter?

Interpolis komt binnenkort ook met de premie voor de nieuwe ZorgCompact polis. Wordt dit de nieuwe prijsvechter van Interpolis? De omschrijving van deze polis wijst er namelijk op dat het een zorgverzekering wordt met een beperktere keuzevrijheid in zorgverleners. Waarschijnlijk wachten ze nog op de premies van de andere prijsvechters voordat ze een premie lanceren. 

Premies basisverzekeringen Interpolis 2018

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2018 Premie 2017 Verschil in € Verschil in %

Interpolis
standaard eigen risico

€ 385 € 106,25 € 104,25 + € 2,00 + 1,9%
Interpolis
maximaal eigen risico
€ 885 € 86,25 € 84,25 + € 2,00 + 2,4%

Wil je meer weten over de zorgverzekering van Interpolis? Zie het overzicht van deze verzekeraar op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: vrijdag 19 maart 2021

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie