Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Jouw zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

Heb jij je nieuwe zorgpolis al ontvangen? Dan ben je vast benieuwd of er betere en goedkopere zorgverzekeringen zijn. Goed nieuws! Dankzij onze nieuwe, unieke tool kun je alle zorgverzekeringen vergelijken met jouw zorgverzekering. Je gaat minder betalen, maar wel voor een zorgverzekering met minimaal dezelfde dekking als je huidige polis. Dus overstappen zonder in te leveren op dekkingen!

jouw-zorgverzekering-1-op-1-vergelijken-groot.jpg

Zorgverzekeringen vergelijken

Het verschil tussen de goedkoopste en duurste zorgverzekering is voor 2018 ruim 330 euro. Het loont dus zeker de moeite om je zorgverzekering te vergelijken. Maak daarom van de gelegenheid gebruik en wacht er niet mee tot de drukke decembermaand. Dan hoef je je daar alvast geen zorgen meer over te maken!

Vergelijken met huidige verzekering.jpg
Hoe voeg ik mijn huidige zorgverzekering toe aan de vergelijking?

Handig! Alle polissen van andere verzekeraars vergelijken met jouw huidige zorgverzekering. Via onderstaande filter voeg je jouw polis toe.
Selecteer de juiste polis

Er komt een pop-up in beeld. Hierin kies je de verzekeraar die je nu hebt in 2017. In dit voorbeeld is dat CZ.  Kies vervolgens de basisverzekering die je nu hebt. 

Huidige_zorgverzekering_selecteren.jpg

Vergelijken met huidige verzekering - 2.jpgHierna heb je twee keuzes, namelijk:

1. Je wilt dezelfde dekking behouden en bent mogelijk verzekerd voor zorg die je niet gebruikt.
2. Je kiest voor een andere dekking en stelt zelf je zorgverzekering op maat samen.


Welke dekking heb je nodig?

Na keuze 2 kom je weer in de vergelijker en kun je kiezen voor jouw zorgverzekering op maat. Mogelijk bespaar je daardoor een paar honderd euro op jaarbasis. Het kan natuurlijk ook zijn dat je vorig jaar al goed vergeleken hebt op Poliswijzer.nl. En overgestapt bent naar de voordeligste zorgverzekeraar die dit jaar wéér de scherpste premie biedt. Maar de kans is groot dat dit niet het geval is.

Heb je vragen over je zorgverzekering? Ons zorgteam zit voor je klaar aan de telefoon of WhatsApp! Mailen kan natuurlijk ook. 

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 25 september 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie