Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Reisverzekeringen vergelijken op Poliswijzer.nl: het nieuwe vergelijken

door Lesley Anker Leestijd: 4 minuten

Daar is ie dan! Onze gloednieuwe vergelijker voor reisverzekeringen. Je kon al bij ons terecht voor je auto-, woon- en zorgverzekering. Sinds april dit jaar helpen wij jou ook graag met het vinden van de beste kortlopende of doorlopende reisverzekering voor jouw vakantie(s). Reisverzekeringen vergelijken op Poliswijzer.nl gaat nét even anders. Want gewoon premies vergelijken is voor ons niet genoeg. Wij vertellen jou alle voordelen. 

nieuw-bij-poliswijzer-reisverzekeringen vergelijken.png

Meteen als je de vergelijker binnenkomt zien wat de reisverzekering dekt. Niet zelf na hoeven denken welke reisverzekering het beste is voor jou. Met één klik erachter komen welke reisverzekeraars het eigen risico van de zorgverzekering dekken. Zo is vergelijken nog nooit zo makkelijk geweest.  

Vergelijk reisverzekeringen

Dekkingen vergelijken in één oogopslag

Iedere reisverzekeraar biedt een andere dekking in hun standaard pakket. Zo geven sommige verzekeraars bijvoorbeeld gratis wintersport- of onderwatersportdekking weg. Voor een paar cent meer per maand kun je bij de ene verzekeraar dus uitgebreider verzekerd zijn dan bij de ander. Bij Poliswijzer.nl zie je dat nu in één oogopslag.

Wil je een aanvullende module toevoegen voor bijvoorbeeld medische kosten of pechhulp in het buitenland? Gebruik dan de filter “aanvullende dekking” en alleen de verzekeraars die aan al jouw wensen voldoen blijven over.

Reisverzekering betaalt eigen risico van zorgverzekering 

Iets wat niet iedereen weet is dat er reisverzekeraars zijn waar je het eigen risico van de zorgverzekering kunt claimen. 'Eigen risico' is de eerste € 385 die je zelf betaalt als je zorg gebruikt uit de basis zorgverzekering, zoals ziekenhuiszorg. Als je over medische kosten tijdens je vakantie (in het buitenland) een eigen risico moet betalen, zijn er dus een aantal reisverzekeraars die dat vergoeden. Benieuwd welke dat zijn? Daar hebben wij de filter “eigen risico zorgverzekering” voor bedacht! 

Coming soon: eenvoudige Keuzehulp voor reisverzekeringen vergelijken

We begrijpen dat je zo snel mogelijk een reisverzekering wilt afsluiten zonder te veel nadenken. Bijvoorbeeld als je net voor vertrek erachter komt dat je nog een reisverzekering nodig hebt. Daarom zijn we bezig met het ontwikkelen van een Keuzehulp voor reisverzekeringen. De Keuzehulp ken je al van onze zorgverzekering vergelijker. Met een paar vragen van ons en de antwoorden van jou krijg je een advies op maat. Zo weet je precies welke reisverzekering bij jouw vakantie(s) past, zonder dat je er zelf lang hoeft over na te denken.

Coming soon: Crashtest voor reisverzekeringen

De crashtest is bekend van de auto- en inboedelverzekering vergelijker. Straks kun je ook reisverzekeringen vergelijken op vergoeding na een schadevoorval. Stel, je raakt je bagage kwijt. Wat krijg je dan vergoed? Iedere verzekeraar gaat daar anders mee om. De crashtest laat zien wat de reisverzekeraar uitkeert na schade op vakantie aan jouw bagage. Zo kom je bij het claimen op je reisverzekering niet voor verrassingen te staan.

kennisbank-zonvakantie1-1.png

Kunnen we al reizen?

Iedereen staat te popelen om weer te reizen. Maar kan dat al? We hopen op een tripje naar het buitenland in de zomervakantie. Ondertussen wordt een vakantie in eigen land steeds populairder. Ook in Nederland komt een reisverzekering van pas. 

Geen wereldreiziger? Haal de werelddekking uit jouw reisverzekering!

Een tip van ons is om eens kritisch naar je doorlopende reisverzekering te kijken. Want ben je nog wel zo’n wereldreiziger als je jaren geleden dacht te zijn? Een werelddekking is niet nodig als je toch alleen binnen Europa op vakantie gaat. En staat er geen wintersportvakantie meer op de planning komend jaar? Haal de wintersportdekking dan uit je reisverzekering. Ga je helemaal niet op reis? Zeg de doorlopende reisverzekering dan op. Je sluit gemakkelijk een kortlopende of opnieuw een doorlopende reisverzekering af zodra je weer op vakantie gaat. En grote kans dat je dan ook voordeliger uit bent.

Service zoals je gewend bent

Ook voor hulp bij jouw reisverzekering staan onze adviseurs iedere werkdag van 9.00 tot 17.30 uur voor je klaar. Heb je vragen, tips, leuke ideeën of andere opmerkingen over de reisverzekering vergelijker? Laat dat ons dan ook vooral weten!

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 20 april 2021

Lesley Anker
Lesley Anker Online Productspecialist Verzekeringen

Lesley is sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan Lesley je het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Lesley vindt het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 145
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie