Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Poliswijzer.nl extra lange openingstijden

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De laatste dagen van 2015 zijn aangebroken. Dat betekent dat je nog maar even de tijd hebt om een nieuwe zorgverzekering voor 2016 af te sluiten. Kies voor 1 januari de zorgverzekering die het beste bij je past en stap zorgeloos over via Poliswijzer.nl.


Extra lange openingstijden tot 21.00 uur

Heb je hulp nodig? Onze experts staan graag voor je klaar. In deze laatste week van het jaar van 's morgens 9 uur tot 's avonds 9 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 - 2111 456. Als je liever een mail stuurt, kan dit naar info@poliswijzer.nl. Ook kun je een bericht sturen via Facebook of Twitter.

Betere en voordeligere zorgverzekering? Kies vóór 1 januari 2016!

naar de zorgvergelijker van Poliswijzer

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 16 november 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie