Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Poliswijzer.nl extra lange openingstijden

door Jeanet Woldring

De laatste dagen van 2015 zijn aangebroken. Dat betekent dat je nog maar even de tijd hebt om een nieuwe zorgverzekering voor 2016 af te sluiten. Kies voor 1 januari de zorgverzekering die het beste bij je past en stap zorgeloos over via Poliswijzer.nl.


Extra lange openingstijden tot 21.00 uur

Heb je hulp nodig? Onze experts staan graag voor je klaar. In deze laatste week van het jaar van 's morgens 9 uur tot 's avonds 9 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 - 2111 456. Als je liever een mail stuurt, kan dit naar info@poliswijzer.nl. Ook kun je een bericht sturen via Facebook of Twitter.

Betere en voordeligere zorgverzekering? Kies vóór 1 januari 2016!

naar de zorgvergelijker van Poliswijzer

Deel dit artikel op:

Gepubliceerd: woensdag 30 december 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie.
Volg Jeanet op: Linkedin
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie