Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Wat kun je nog wijzigen in je zorgverzekering?

door Tony Duchenne Leestijd: 1 minuut

Heb je voor 1 januari je oude zorgverzekering opgezegd? Dan kun je nog tot en met 31 januari 2019 een nieuwe zorgverzekering kiezen. Wil je alleen de aanvullende verzekering veranderen (bij dezelfde verzekeraar)? Bij een aantal zorgverzekeraars kun je óók tot 1 februari je aanvullende verzekering wijzigen. Wij hebben op een rijtje gezet bij welke zorgverzekeraars dit mogelijk is. Lees meer

Wijzigen-aanvullende-verzekeringen-tot-1-februari.jpg

Deel dit artikel op:


Tony Duchenne
Tony Duchenne Product Owner verzekeringen

Als Product Owner verzekeringen ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vergelijken op Poliswijzer.nl. Belangrijk voor mij hierbij is de vertaalslag, zodat jij als bezoeker eenvoudig uitgelegd krijgt waar het bij verzekeringen allemaal om gaat. Te vaak hoor ik geluiden als ‘we zien door de bomen het bos niet meer’. Mijn missie is dan ook duidelijkheid en eenvoud te brengen in de wirwar aan polissen. Daarnaast ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg- en Schadeverzekeringen zodat ik jou deskundig kan adviseren welke verzekering, naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie