Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Verzekeringen vergelijken
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Verzekeringen vergelijken

Buitenlanddekking

De basisverzekering betaalt spoedeisende hulp in het buitenland. Je krijgt maximaal het in Nederland geldende tarief vergoed. Voor een behandeling in een dure privékliniek kan het dus zijn dat je moet bijbetalen.

Een aanvullende zorgverzekering biedt meestal extra vergoedingen, die met je verblijf in het buitenland te maken hebben. Hierdoor zijn de meerkosten van acute medische hulp in het buitenland in veel gevallen gedekt door de aanvullende verzekering.

Heb je geen aanvullende verzekering of een beperkte? Dan is het raadzaam om medische kosten op je reisverzekering mee te verzekeren. Een goede reisverzekering bevat namelijk een dekking voor de totale gemaakte medische kosten. Raadpleeg daarom de polis en verzekeringsvoorwaarden van je zorgverzekering voordat je een reisverzekering afsluit.

Lees hier meer over reisverzekering en medische dekking.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.