Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Verzekeringen vergelijken
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Verzekeringen vergelijken

Voorwaarden € 15 cadeau

15 euro Bencompare cadeau via Poliswijzer.nl 

Bespaar op elke verzekering, van autoverzekering tot aan zorgverzekering, en ontvang tijdelijk 15 euro cadeau via Poliswijzer.nl. Stap uiterlijk 31 december 2021 over via Poliswijzer.nl naar een andere verzekeraar en maak gebruik van de Bencompare App. De Bencompare App geeft je inzicht in je lopende contracten en vaste lasten. Ook krijg je handige alerts wanneer een contract afloopt. Zo betaal je nooit meer te veel voor je vaste lasten. 

Het cadeau is de eerste besparing die je maakt via Bencompare. Start 2022 met goede voornemens en besteed het cadeau aan je gezondheid, verbetering van je leefstijl, donatie aan een goed doel of gebruik het voor iets anders naar jouw keuze. 

De Bencompare App biedt veel voordelen: 

  • Al je vaste lasten direct inzichtelijk 
  • Vergelijk en bespaar 
  • Betaal nooit meer teveel 

Hoe kan ik het cadeau aanvragen? 

  1. Stap over via Poliswijzer.nl naar een andere verzekeraar. 
  2. Download de Bencompare app (beschikbaar via de Google Play Store en App Store).
  3. Maak een account aan als je nieuw bent bij Bencompare en voeg je polisblad toe voor 31 januari 2022. 
  4. Upload je polisblad via de “Voorgestelde acties”. In het groene vlak zie je de optie “Voeg contract toe”. Volg vervolgens de stappen en vul alle benodigde gegevens in (voornaam, achternaam, IBAN). 
  5. Na je aanvraag controleren wij of je bent overgestapt en indien akkoord ontvang je uiterlijk eind maart 2022 het geld op het door jou opgegeven rekeningnummer. 

Actievoorwaarden 

  • Je komt in aanmerking voor het cadeau als je in de periode 21 december 2021 t/m 31 december 2021 overstapt naar een nieuwe verzekeraar via Poliswijzer.nl. 
  • Je overstap wordt geaccepteerd door de verzekeraar en je annuleert de verzekering niet. 
  • Je hebt als Bencompare App gebruiker bij een overstap maximaal recht op eenmalig het cadeau van 15 euro. Dus als je meerdere overstappen maakt, heb je maximaal recht op eenmalig het cadeau van 15 euro.  
  • Medeverzekerden op de aanvraag zijn geen deelnemers van de actie. 
  • Deze promotie loopt via Poliswijzer.nl en verzekeraars zijn geen partij in deze actie. In geval van vragen en/of opmerkingen kun je Poliswijzer.nl hiervoor rechtstreeks bereiken via cadeau@poliswijzer.nl. 
  • Geef tijdens je overstap op het aanmeldformulier aan dat je wilt deelnemen aan deze actie. 
  • Vraag je de overstap aan via een ‘uitklik’ vanuit Poliswijzer.nl naar de website van de verzekeraar dan zul je direct de overstap vanuit de ‘uitklik’ moeten voltooien om recht te hebben op de actiecode. Daarbij moet je op de uitklikpagina aangeven dat je deel wilt nemen aan de actie.  
  • Belangrijk voor deelname aan deze actie is dat je cookies/tracking accepteert. Hiermee kunnen we verifiëren of je de overstap via Poliswijzer.nl hebt afgerond. Als wij dit niet kunnen registreren, ben je uitgesloten van de actie. 
  • Kortlopende reisverzekeringen zijn uitgesloten van deze actie. 
  • Bij misbruik of oneigenlijk gebruik van de actie kan een deelnemer worden uitgesloten. 
  • De door jouw gedeelde informatie ten behoeve van de promotie gebruikt Poliswijzer.nl enkel en alleen voor de uitvoering van de actie. 
  • Poliswijzer.nl behoudt het recht om de Bencompare actie te wijzigen of tussentijds stop te zetten. 
  • In de gevallen waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door directie van Poliswijzer.nl. 

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.