Woonverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Reaal

Kies voor een woonverzekering bij Reaal

Ben je op zoek naar de premie van Reaal woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Reaal voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Reaal afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Reaal

Reaal is een verzekeraar met meer dan 100 jaren ervaring. Ze bedienen ruim 1,8 miljoen klanten particuliere en zakelijke klanten. Ze vallen onder het merk Vivat. Het is een complete verzekeraar met een ruim aanbod aan verzekeringen. Als verzekerde bij Reaal krijg je toegang tot MijnReaal. Hierin staan jouw verzekeringen die je online kunt beheren en eventueel ook aanpassen. Ze richten zich op het verzekeren via de onafhankelijke tussenpersoon, maar net als veel andere dergelijke verzekeraars kun je ook online verzekeringen bij ze afsluiten.

Vergelijk en bespaar tot € 90
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste inboedelverzekering met een extra uitgebreide dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie