Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 - 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekering bij Aevitae (Avéro Achmea)

Zorgverzekering bij Aevitae (Avéro Achmea)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Aevitae (Avéro Achmea) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Aevitae (Avéro Achmea) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Aevitae (Avéro Achmea) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Aevitae (Avéro Achmea)

Aevitae (Avéro Achmea) is specialist in collectiviteiten en biedt zowel de basisverzekering als aanvullende verzekeringen aan. Aevitea is volmacht via Avéro Achmea.

Premie basisverzekering Aevitae (Avéro Achmea) 2018

Aevitae (Avéro Achmea) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Aevitae (Avéro Achmea)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Aevitae (Avéro Achmea).

Premie aanvullende zorgverzekering Aevitae (Avéro Achmea) 2018

Aevitae (Avéro Achmea) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Aevitae (Avéro Achmea)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Aevitae (Avéro Achmea).

Ga voor meer informatie naar de website van Aevitae (Avéro Achmea)

Navigatie