Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Aevitae (VGZ)

Zorgverzekering bij Aevitae (VGZ)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Aevitae (VGZ) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Aevitae (VGZ) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Aevitae (VGZ) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Aevitae (VGZ)

Aevitae (VGZ) is een volmachtbedrijf en biedt zorgverzekeringen aan. De zorgverzekeraars die met Aevitae samenwerken zijn onder andere VGZ en Avéro Achmea. Je bent dan verzekerd bij bijvoorbeeld Avéro Achmea, maar alle administratie en dergelijke wordt verzorgd door Aevitae (VGZ). Eén van de voordelen van Aevitae (VGZ) is dat zij gespecialiseerd zijn in werkgeverscollectiviteiten. Aevitae is volmacht via VGZ.

Premie basisverzekering Aevitae (VGZ) 2019

Aevitae (VGZ) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Aevitae (VGZ)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Aevitae (VGZ).

Premie aanvullende zorgverzekering Aevitae (VGZ) 2019

Aevitae (VGZ) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Aevitae (VGZ)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Aevitae (VGZ).

Ga voor meer informatie naar de website van Aevitae (VGZ)

Navigatie