Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij Avéro Achmea (Nedasco)

Zorgverzekering bij Avéro Achmea (Nedasco)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Avéro Achmea (Nedasco) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Avéro Achmea (Nedasco) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Avéro Achmea (Nedasco) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Achmea (Nedasco)

Avéro Achmea (Nedasco) is al ruim 50 jaar de serviceprovider in schade, zorg en inkomen. Avéro Achmea (Nedasco) is onderdeel van AEGON Nederland. Avéro Achmea (Nedasco) heeft volmachten van bijna alle verzekeraars. Dat betekent acceptatie van verzekeringen en schadeafwikkeling op één plek. Bij Avéro Achmea (Nedasco) kun je meerdere zorgverzekeringen afsluiten. Avéro Achmea (Nedasco) biedt de zorgverzekeringen van Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ, en heeft ook een eigen zorgverzekering (Nedasco A tot Z), waarvoor VGZ risicodrager is.

 

Premie basisverzekering Avéro Achmea (Nedasco) 2017

Avéro Achmea (Nedasco) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Avéro Achmea (Nedasco)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Avéro Achmea (Nedasco).

Premie aanvullende zorgverzekering Avéro Achmea (Nedasco) 2017

Avéro Achmea (Nedasco) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea (Nedasco)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Avéro Achmea (Nedasco).

Navigatie