Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 - 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekering bij Besured

Zorgverzekering bij Besured
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Besured zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Besured voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Besured afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Besured

Besured is naast National Academic en Promovendum een zorgverzekeraar die zich richt op hogeropgeleiden en studenten. 

Premie basisverzekering Besured 2018

Besured biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Besured

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Besured.

Premie aanvullende zorgverzekering Besured 2018

Besured heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Besured

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Besured.

Ga voor meer informatie naar de website van Besured

Navigatie