Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Zorgverzekering bij Besured
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Zorgverzekering bij Besured

Ben je op zoek naar de premie van Besured zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Besured voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Besured afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Besured

Besured is naast National Academic en Promovendum een zorgverzekeraar die zich vooral richt op jongeren, studenten en young professionals. Echter is iedereen welkom, ongeacht opleiding.

Premie basisverzekering Besured 2021

Besured biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Besured

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Besured.

Premie aanvullende zorgverzekering Besured 2021

Besured heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Besured

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Besured.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Besured.

Extra service

Besured is een merk van IptiQ. Bij Besured kun je online declareren en je verzekering gegevens raadplegen via MijnBesured.

Voordelen

  • Besured is in een label van IptiQ.
  • Besured richt zich met name op studenten en Young professionals. Val je niet binnen de doelgroep? Geen probleem! Iedereen wordt geaccepteerd.
  • Je hebt recht op een extra servicepakket met aantrekkelijke kortingsregelingen.
  • Besured kan je helpen met wachtlijstbemiddeling. 

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie