Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij De Amersfoortse (Nedasco)

Zorgverzekering bij De Amersfoortse (Nedasco)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van De Amersfoortse (Nedasco) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij De Amersfoortse (Nedasco) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij De Amersfoortse (Nedasco) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar De Amersfoortse (Nedasco)

Nedasco is al ruim 50 jaar met inmiddels meer dan 1300 zelfstandige assurantiekantoren onderdeel van AEGON Nederland. Bij Nedasco kun je zorgverzekeringen afsluiten van Avéro Achmea, VGZ en ook van De Amersfoortse. De Amersfoortse (Nedasco) verzorgt als volmacht het afsluiten van een verzekering en ook de afhandeling van declaraties. Alle zaken rondom je verzekering kun je online regelen. Daarnaast kun je voor informatie en vragen terecht bij een aangesloten assurantiekantoor.

 

Premie basisverzekering De Amersfoortse (Nedasco) 2017

De Amersfoortse (Nedasco) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van De Amersfoortse (Nedasco)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij De Amersfoortse (Nedasco).

Premie aanvullende zorgverzekering De Amersfoortse (Nedasco) 2017

De Amersfoortse (Nedasco) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van De Amersfoortse (Nedasco)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij De Amersfoortse (Nedasco).

Navigatie