Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij De Goudse

Zorgverzekering bij De Goudse
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van De Goudse zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij De Goudse voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij De Goudse afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar De Goudse

De Goudse verzekeringen is opgericht in 1924 en nog steeds een familiebedrijf. De Goudse richt zich voornamelijk op ondernemers. Het kantoor van De Goudse staat in Gouda, terwijl bedrijfsonderdeel De Zeeuwse Verzekeringen is gevestigd in Middelburg. De Nederlandse werkmaatschappijen – met uitzondering van De Zeeuwse Verzekeringen en SFS Verzekeringen – treden naar buiten onder het label 'De Goudse'. De administratie van de zorgverzekering van De Goudse wordt gedaan door Aevitae. De Goudse is onderdeel van VGZ.

Premie basisverzekering De Goudse 2017

De Goudse biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van De Goudse

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij De Goudse.

Premie aanvullende zorgverzekering De Goudse 2017

De Goudse heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van De Goudse

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij De Goudse.

Navigatie