Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring
Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 - 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekering bij Delta Lloyd

Zorgverzekering bij Delta Lloyd
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
7,0
52 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Delta Lloyd zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Delta Lloyd voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Delta Lloyd afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Website Delta Lloyd

Over zorgverzekeraar Delta Lloyd

Delta Lloyd is een Nederlandse zorgverzekeraar. Iedereen kan er een zorgverzekering afsluiten. De zorgverzekering van Delta Lloyd kent een aantal bijzondere extra’s. Zo kun je één keer per jaar jouw aanvullende zorgverzekering aanpassen. Ook kun je gebruik maken van een second opinion na een diagnose door een arts of specialist. Delta Lloyd is zelf een relatief kleine aanbieder van zorgverzekeringen. Delta Lloyd maakt echter onderdeel uit van verzekeringsmaatschappij CZ, dat één van de grotere spelers op de markt is.

Premie basisverzekering Delta Lloyd 2018

Delta Lloyd biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Delta Lloyd

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Delta Lloyd.

Premie aanvullende zorgverzekering Delta Lloyd 2018

Delta Lloyd heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Delta Lloyd.

Ga voor meer informatie naar de website van Delta Lloyd

Navigatie