Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij FBTO
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,4
99 reviews

Zorgverzekering bij FBTO

Ben je op zoek naar de premie van FBTO zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij FBTO voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij FBTO afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van FBTO

FBTO is een onderdeel van Achmea. Met de FBTO zorgverzekering kun je enkele modules aanzetten gedurende het jaar. Verder kun je online declareren en je verzekeringsgegevens bekijken via Mijn FBTO.

Voordelen

  • Geen medische selectie: iedereen is welkom.
  • Stel zelf je pakket samen en kies de aanvullende modules die bij jou passen. Een aantal modules kun je later in het jaar ook nog aanzetten
  • Declareer gemaakte kosten snel en eenvoudig via de FBTO app
  • Je profiteert van extra’s zoals hulp bij een second opinion, wachtlijstbemiddeling en de Dokter op Zak app.


 

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie