Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij FNV / Menzis

Zorgverzekering bij FNV / Menzis
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van FNV / Menzis zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij FNV / Menzis voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij FNV / Menzis afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar FNV / Menzis

Menzis is een van de vier grote Nederlandse zorgverzekeringconcerns. De FNV en Menzis hebben hun krachten gebundeld in het Zorgcollectief FNV / Menzis. Als FNV-lid verzekerd bij het Zorgcollectief FNV / Menzis kun je profiteren van extra ruime vergoedingen, flinke korting op de premie en exclusieve FNV Zorgservices. Zo kun je gebruik maken van de gratis Health Check, de onafhankelijke Werk & Gezondheid Arts, FNV SeniorZorg en de mantelzorgservice Zorg voor Elkaar. Ook profiteer je van 10% korting op de sportschool en ontvangen jongeren van 18 t/m 29 jaar 50% korting op maatwerk gehoorbescherming. Ook profiteer je als FNV-lid van 7% korting op de naturapolis Basis, 8% korting op de restitutiepolis Basis Vrij en 10% korting op de aanvullende (tand)verzekeringen van het Zorgcollectief.

 

Premie basisverzekering FNV / Menzis 2018

FNV / Menzis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van FNV / Menzis

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij FNV / Menzis.

Premie aanvullende zorgverzekering FNV / Menzis 2018

FNV / Menzis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van FNV / Menzis

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij FNV / Menzis.

Navigatie