Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij Ik!

Zorgverzekering bij Ik!
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Ik! zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Ik! voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Ik! afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Ik!

Ik! zorgverzekeringen is een volmacht, waarbij IAK Verzekeringen je aanvraag, wijzigingen en declaraties verwerkt. Ook beantwoordt IAK jouw vragen en adviseert op het gebied van zorg. Bij ik! moet je je verzekeringszaken online regelen. Je kunt voor vragen ook bellen met de klantenservice van Ik! of langsgaan. De dekking van Ik! is ondergebracht bij zorgverzekeraar Avéro Achmea.

Premie basisverzekering Ik! 2017

Ik! biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Ik!

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Ik!.

Premie aanvullende zorgverzekering Ik! 2017

Ik! heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Ik!

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Ik!.

Navigatie