Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij Interpolis ZorgActief

Zorgverzekering bij Interpolis ZorgActief
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
7,3
44 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Interpolis ZorgActief zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Interpolis ZorgActief voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Interpolis ZorgActief afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Interpolis ZorgActief

Interpolis ZorgActief is een Nederlandse zorgverzekeraar. Je kunt de zorgverzekeringen van Interpolis Interpolis ZorgActief alleen afsluiten via de Rabobank. Wel kun je via Poliswijzer.nl de premies en dekkingen vergelijken. Interpolis biedt een combinatiepolis aan. Dat houdt in dat je terecht kunt bij alle zorgverleners, maar in sommige vallen niet een volledige vergoeding krijgt. Interpolis ZorgActief is onderdeel van Achmea. Achmea is één van de vier grote zorgverzekeringsconcerns van Nederland. Zo’n 90 procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering bij de 'big four'.

Premie basisverzekering Interpolis ZorgActief 2018

Interpolis ZorgActief biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Interpolis ZorgActief

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Interpolis ZorgActief.

Premie aanvullende zorgverzekering Interpolis ZorgActief 2018

Interpolis ZorgActief heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Interpolis ZorgActief

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Interpolis ZorgActief.

Navigatie