Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij InTwente

Zorgverzekering bij InTwente
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van InTwente zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij InTwente voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij InTwente afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar inTwente

Het verzekeren van zorg kan simpeler en socialer, dat vinden inTwente en DSW Zorgverzekeraar. Samen bieden ze, speciaal voor inwoners van Twente, een zorgverzekering met goede en toegankelijke zorg aan. inTwente noemt zichzelf eigenzinnig en solidair en heeft daarbij een heel eigen kijk op zorg verzekeren. inTwente heet iedereen welkom en doet niet aan medische selecties.

Premie basisverzekering InTwente 2017

InTwente biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van InTwente

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij InTwente.

Premie aanvullende zorgverzekering InTwente 2017

InTwente heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van InTwente

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij InTwente.

Navigatie