Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekeraar

Zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
7,1
72 reviews

Ben je op zoek naar de premie van IZZ Zorgverzekeraar zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij IZZ Zorgverzekeraar voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekeraar afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar IZZ

IZZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. IZZ richt zich vooral op mensen die in de zorg werken. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering bij IZZ. De aanvullende verzekeringen van IZZ zijn afgestemd op de vraag van zorgmedewerkers. De IZZ biedt bijvoorbeeld ruime vergoedingen voor fysiotherapie. Voor de uitvoering van de zorgverzekering, zoals de polis administratie, declaraties, klachtenafhandeling, contractbeheer en zorginkoop heeft IZZ een samenwerking met Coöperatie VGZ.

Premie basisverzekering IZZ Zorgverzekeraar 2017

IZZ Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van IZZ Zorgverzekeraar

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering IZZ Zorgverzekeraar 2017

IZZ Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van IZZ Zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekeraar.

Navigatie