Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
IZZ (CZ voor de Zorg) zorgverzekering 2022 en premies

IZZ (CZ voor de Zorg) zorgverzekering 2022 en premies

Ben je op zoek naar de premie van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) Of vergelijk met je huidige IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) verzekering

Premies

De basisverzekering van IZZ (CZ voor de zorg) wordt duurder in 2022. De premie is gestegen met € 2,65 tot € 6,75 per maand. Vooral de restitutieverzekering is kostbaar in 2022 met een premie van € 145,25.

IZZ (CZ voor de Zorg) - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Zorgbewustpolis Natura € 126,75 € 123,10 + € 2,65 + 3,0%
Zorg-op-maatpolis Natura € 134,49 € 129,60 + € 4,89 + 3,8%
Zorgkeuzepolis Restitutie € 145,25 € 138,50 + € 6,75 + 4,9%

Premie basisverzekering IZZ (CZ voor de zorg) 2022

IZZ biedt meerdere basisverzekeringen aan. Je kiest bijvoorbeeld voor de Zorgbewustpolis of de Zorg-op-maatpolis. De inhoud van deze basisverzekeringen is bij iedere verzekeraar gelijk. Iedereen in Nederland is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering van IZZ.

Premie aanvullende IZZ zorgverzekering 2022

IZZ heeft vele aanvullende verzekeringen met hun eigen dekkingen en premies. Zo'n aanvullende verzekering dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je gratis meeverzekeren op de aanvullende polis.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Aanvullende verzekering

  • ZorgStart
  • Zorg Goed
  • Zorg Beter
  • Zorg voor de Zorg
  • Zorg voor de Zorg Compleet

Tandverzekering

  • Tand 1

Extra service

  • IZZ is onderdeel van CZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Stichting IZZ zet zich in om de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers te verbeteren, zoals met het Gezond werken in de zorg programma
  • Vergoeding van € 350 per jaar voor mindfulness bij een burn-out

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie