Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)

Zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Geen info verzekeraar

Dit is een nieuwe verzekeraar. Zodra hier meer gegevens over beschikbaar zijn, zullen wij deze plaatsen.

Premie basisverzekering IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) 2021

IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Premie aanvullende zorgverzekering IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) 2021

IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Navigatie