Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij Kiemer Zorgverzekeraar

Zorgverzekering bij Kiemer Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
7,9
7 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Kiemer Zorgverzekeraar zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Kiemer Zorgverzekeraar voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Kiemer Zorgverzekeraar afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Website Kiemer Zorgverzekeraar

Over zorgverzekeraar Kiemer

Kiemer richt zich op gezinnen met kinderen. Kiemer is de eerste landelijke zorgverzekeraar voor ouders en kinderen waarbij kinderen centraal staan. Kiemer is het internetlabel van De Friesland, het label dat onderdeel is van Achmea.

Premie basisverzekering Kiemer Zorgverzekeraar 2017

Kiemer Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Kiemer Zorgverzekeraar

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Kiemer Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering Kiemer Zorgverzekeraar 2017

Kiemer Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Kiemer Zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Kiemer Zorgverzekeraar.

Ga voor meer informatie naar de website van Kiemer Zorgverzekeraar

Navigatie