Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
National Academic zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

National Academic zorgverzekering 2022 + Premies

National Academic staat vooral bekend als een verzekeraar voor hogeropgeleiden. Echter is iedereen welkom, ongeacht opleiding.

Vergelijk alle verzekeringen van National Academic Of vergelijk met je huidige National Academic verzekering

Premie basisverzekering National Academic 2021

National Academic biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij National Academic.

Premie aanvullende zorgverzekering National Academic 2021

National Academic heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij National Academic.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van National Academic.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering

Extra service

Voor de zorginkoop en het afdekken van het risico werkt National Academic samen met IptiQ. Online declareren en het raadplegen van verzekering gegevens kan via Mijn NA.

Voordelen

  • Vrije ziekenhuiskeuze
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen van het eigen risico.
  • 100% vergoeding voor orthodontie tot 18 jaar in de aanvullende verzekering.

Nadelen

  • Medische beoordeling op de Aanvullend 3 en Tandzorg 3.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie