Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij Nedasco (A tot Z)

Zorgverzekering bij Nedasco (A tot Z)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Nedasco (A tot Z) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Nedasco (A tot Z) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Nedasco (A tot Z) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Geen info verzekeraar

Dit is een nieuwe verzekeraar. Zodra hier meer gegevens over beschikbaar zijn, zullen wij deze plaatsen.

Premie basisverzekering Nedasco (A tot Z) 2017

Nedasco (A tot Z) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Nedasco (A tot Z)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Nedasco (A tot Z).

Premie aanvullende zorgverzekering Nedasco (A tot Z) 2017

Nedasco (A tot Z) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Nedasco (A tot Z)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Nedasco (A tot Z).

Navigatie