Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

Zorgverzekering bij OZF Achmea

Zorgverzekering bij OZF Achmea
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van OZF Achmea zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij OZF Achmea voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij OZF Achmea afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar OZF Achmea

OZF Achmea is onderdeel van Achmea. De zorgverzekeraar kent geen winstoogmerk. Iedereen in Nederland kan een zorgverzekering afsluiten bij OZF Achmea. OZF Achmea behoort samen met Agis, Avéro Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en FBTO tot de zorgverzekeraars van Achmea, gebundeld in de divisie Zorg & Gezondheid.

Premie basisverzekering OZF Achmea 2019

OZF Achmea biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van OZF Achmea

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij OZF Achmea.

Premie aanvullende zorgverzekering OZF Achmea 2019

OZF Achmea heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van OZF Achmea

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij OZF Achmea.

Ga voor meer informatie naar de website van OZF Achmea

Navigatie