Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar ook door zorgverzekeraars te vergelijken

Je kunt flink besparen door je zorgverzekeraar te vergelijken met andere zorgverzekeraars. Want wist je dat je voor de duurste basisverzekering per maand meer dan € 35 meer betaalt dan voor de goedkoopste polis? En de dekking van aanvullende verzekeringen verschilt sterk, waardoor je misschien een stuk minder zorgkosten zelf hoeft te betalen als je overstapt. Gek genoeg zijn Nederlanders die hun zorgverzekeraar vergelijken met andere verzekeraars in de minderheid. Elk jaar stappen er 'maar' één miljoen mensen over. Het gaat om 6 tot 7 procent van alle verzekerden.

autoverzekeringen-vergelijken-is-simpel-groot.png

Zorgverzekeraars vergelijken bij Poliswijzer.nl

Wil jij wél jouw zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeraars? Dan zit je goed bij Poliswijzer.nl. Poliswijzer.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor onder andere zorgverzekeringen. Je vindt bij ons alle zorgverzekeraars van Nederland. Dat zijn er veel! Maar gelukkig hebben we tal van slimme oplossingen waardoor je eenvoudig zorgverzekeraars kunt vergelijken. Je kan hier zorgverzekeraars vergelijken.

Drie manieren om zorgverzekeraars te vergelijken

Poliswijzer.nl biedt je verschillende mogelijkheden om zorgverzekeraars te vergelijken.

  • Snel: Bekijk de top 5
  • Volledig: Gebruik onze zorgvergelijker. Je neemt dan alle zorgverzekeringen mee in je vergelijking.
  • Gedetailleerd: Vergelijk een aantal zorgverzekeringen met elkaar op punten die voor jouw belangrijk zijn.

Tips voor het vergelijken van zorgverzekeraars

Om jouw zorgverzekeraar te vergelijken met andere zorgverzekeraars is het handig als je weet wat je belangrijk vindt. Wil je alleen de basisverzekering of ga je ook aanvullende ziektekosten verzekeren? Hoe belangrijk vind je het dat je zelf je zorgverlener kunt kiezen? En vind je het geen probleem om zoveel mogelijk zelf online te regelen of verwacht je juist een uitgebreide service van jouw verzekeraar? Voor hulp bij het vergelijken kun je ons natuurlijk bellen.

Geactualiseerd: 16-09-2020


Gepubliceerd: donderdag 17 november 2016
Geactualiseerd: woensdag 16 september 2020

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie