Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Voorwaarden € 15 cadeau (actie december 2021)

 • Wanneer je in de periode 21 december 2021 t/m 31 december 2021 bent overgestapt naar een nieuwe verzekering via Poliswijzer.nl kom je in aanmerking voor 15 euro cadeau.

 • Volg de volgende stappen om € 15 aan te vragen:

  1. Download de Bencompare app (beschikbaar via de Google Play Store en App Store).
  2. Maak een account aan als je nieuw bent bij Bencompare en voeg je polisblad toe voor 31 januari 2022. 
  3. Upload je polisblad via de “Voorgestelde acties”. In het groene vlak zie je de optie “Voeg contract toe”. Volg vervolgens de stappen en vul alle benodigde gegevens in (voornaam, achternaam, IBAN). 
  4. Na je aanvraag controleren wij of je bent overgestapt via Poliswijzer.nl en indien akkoord ontvang je uiterlijk eind maart 2022 het geld op het door jou opgegeven rekeningnummer. 

 • Je kunt vóór 31 januari 2022 je polisblad toevoegen in de Bencompare app en de aanvraag voltooien.

 • Om in aanmerking te komen voor € 15 cadeau zijn er een aantal voorwaarden. Deze vind je op de pagina met de actievoorwaarden.

 • Als je alle stappen hebt doorlopen om 15 euro cadeau aan te vragen en aan de voorwaarden voldoet, ontvang je het bedrag uiterlijk eind maart 2022 op je rekening.

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van zorgverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie