Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Centraal Beheer Achmea

Review en beoordeling Centraal Beheer Achmea

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Centraal Beheer Achmea geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Centraal Beheer Achmea. Is Centraal Beheer Achmea je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van Centraal Beheer Achmea

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Centraal Beheer Achmea geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Centraal Beheer Achmea. Is Centraal Beheer Achmea je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Centraal Beheer Achmea

2
  • Algemene tevredenheid: 4
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
M. 4-6-2022 - 12:37

  • Eindeloos contact
  • De juiste medewerker op de juiste plaats.
  • Niet van app naar chat en online verwezen worden
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Peter 12-4-2022 - 07:03

  • Niets
  • Contact, is niet te krijgen.
  • Chat steeds antwoord met drie of vier dagen wachten, de mail steeds over tien dagen krijgt u antwoord en de telefoon zeggen ze standaard of een half uur wachttijd of langer dan een uur.
  • En als je besluit toch te wachten geven ze aan dát je dat beter niet kan doen en verbreken ze de verbinding, trieste service!
1
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Burak 25-1-2022 - 15:28

  • 2 weken terug kreeg ik een bericht dat ik teveel heb betaald over het jaar 2021. Netjes teruggestort en telefoon gedaan of het wel klopte, alles klopte en het zou zo klaar zijn. Vervolgens wordt er een groot bedrag weer afgeschreven van de rekening terwijl maandpremie 117 euro per maand is. Je belt ze op, krijg je een onervaren medewerkster aan de lijn die je 45 min in de wacht houdt en vervolgens zegt dat ze het ook niet weet. Wat een stelletje amateurs
1
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
R 10-12-2021 - 18:45

Creëert een tweedeling in de samenleving

  • Niets
  • Heel het bedrijf
1
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
R 11-11-2021 - 18:08

Heel eng bedrijf

  • Niets
  • Over Achmea
1
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Patje 10-11-2021 - 21:58

Geen verzekering afsluiten hier zeer slecht bedrijf

  • Helemaal niks
  • Het hele bedrijf
1
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Tommy van Beem 10-11-2021 - 21:02

Trap niet in de gemanipuleerde reclametaal van deze organisatie

  • Geen punten die hiervoor in de buurt komen
  • Ongekende politieke uitlatingen, waarbij men alleen denkt aan rendement. Niet besluiten o.b.v. feiten en bron bestrijding toepassen. Maar over de rug van de betalende klanten, politieke geladen reclames maken.
1
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Leroy Damen 9-11-2021 - 22:20

  • Bemoeien zich met verkeerde zaken

Vergelijk en bespaar tot € 300
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie