Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Goedkope autoverzekering

 100% onafhankelijk

Start met vergelijken van autoverzekeringen

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Je woonplaats kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Vul hier het aantal kilometers in wat je jaarlijks denkt te rijden.
Schadevrije jaren beïnvloeden de hoogte van je premie. Je vindt ze op de laatst gekregen polis van je huidige verzekeraar.

Wat is de goedkoopste autoverzekering?

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Met de autoverzekering-vergelijker op Poliswijzer.nl vind je eenvoudig en snel de meest voordelige polis voor jouw auto. Via onze website sluit je binnen een paar minuten een goedkope autoverzekering af met in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking. Zo rijd je dezelfde dag nog verzekerd rond.

Vergelijk je rijk

Natuurlijk is niet alleen de premie belangrijk bij een autoverzekering. Een goedkope autoverzekering wordt ook wel een budgetpolis genoemd. Zo’n budgetverzekering is natuurlijk aantrekkelijk vanwege de lagere premie. Maar als je schade maakt, kun je te maken krijgen met strengere regels voor schadeherstel, lagere vergoedingen, hogere eigen risico's en minder dekking bij vervangend vervoer. Het is daarom verstandig om niet alleen naar de premie te kijken, maar ook naar de voorwaarden bij een autoverzekering. 

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Poliswijzer.nl.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 voor je klaar.
Poliswijzer.nl Poliswijzer gediplomeerde verzekeringsadviseurs

Verschillen per autoverzekering

Poliswijzer.nl brengt de verschillen in premie en dekking duidelijk voor jou in kaart. Zo kun je eenvoudig zien of het beter is de verzekering met een iets hogere premie te nemen vanwege een betere dekking. Zo kom je nooit voor onverwachte teleurstellingen te staan. Twijfel je tussen een aantal verzekeringen? Zet deze dan naast elkaar. Zo kies je de beste en goedkoopste autoverzekering die bij je past en kun je honderden euro’s besparen.

Navigatie