Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
 • Facebook
 • Twitter

Zorgverzekering vergelijken

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Standaard hebben wij de keuze op 75% staan zodat je altijd een ruime keuze uit ziekenhuizen hebt en profiteert van een aantrekkelijke premie. Wil je volledig vrij zijn in je keuze voor een ziekenhuis? Zet de filter dan op 100%. Mag de verzekeraar bepalen waar je heen gaat? Zet de filter dan op geen voorkeur.
Gezinsleden meeverzekeren
 

Top 5 Basis zorgverzekeringen

Met minimaal 75% Vrije ziekenhuiskeuze
 1. 1
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 100,95 p/m

 2. 2
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 101,35 p/m

 3. 3
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 102,00 p/m

 4. 4
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 102,50 p/m

 5. 5
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 102,95 p/m

Vergelijk deze top 5 Bespaar tot € 342,60 per jaar door over te stappen! Goedkoopste basisverzekering 2018 (€ 96,95/maand) t.o.v. de duurste basisverzekering (€ 125,50/maand)
Op basis van minimaal 75% vrije ziekenhuiskeuze

Top 5 max. eigen risico

Met € 885 eigen risico en minimaal 75% Vrije ziekenhuiskeuze
 1. 1
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 78,00 p/m

 2. 2
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 78,95 p/m

  Verder
 3. 3
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 80,50 p/m

 4. 4
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 81,95 p/m

 5. 5
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 82,95 p/m

Vergelijk deze top 5 Bespaar tot € 384,- per jaar door over te stappen! Goedkoopste basisverzekering 2018 (€ 74,95/maand) t.o.v. de duurste basisverzekering (€ 114,95/maand)
Op basis van maximaal eigen risico met minimaal 75% vrije ziekenhuiskeuze
"Prima tips van de helpdesk. Autoverzekering is zo snel gevonden. "
12 juli 2018
Lees meer beoordelingen
9,2 /10
450 recensies
 • 100% Onafhankelijk

  Beoordeeld met een 9,2
 • Alle 45 verzekeraars

  Completer dan andere vergelijkers
 • Gratis overstappen

  Wij regelen alles voor je

Vergelijken van zorgverzekeringen

Een zorgverzekering vergelijken is een onmogelijke klus zonder de juiste tools. Laten wij nu net de perfecte instrumenten voor het vergelijken hebben. Wij weten hoe je de beste zorgverzekering selecteert tegen de laagste premie.

Je huidige verzekeraar stuurt jou ruim vóór het nieuwe jaar de nieuwe polis. Ze hopen dat je de hoge premie slikt en de polis opzij legt en er verder niet naar omkijkt. Doe dat niet! Kies voor je eigen belang en vergelijk zorgverzekeringen. Zo houd je de premie laag en geef je geen geld weg aan een te dure verzekeraar. Zeer waarschijnlijk kun je een fors bedrag per maand besparen.

Hoe kan je het beste zorg vergelijken?

In de basisverzekering zit de meest noodzakelijke zorg zoals het ziekenhuis, medicijnen en de huisarts. Voor aanvullende zorg zoals fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen heb je een aanvullende verzekering nodig. Voor het vergelijken is het belangrijk om voor jezelf op een rijtje te zetten wat jij aan zorg nodig denkt te hebben. Aan de linkerkant van onze zorgvergelijker tref je filters aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 18 behandelingen fysiotherapie. De aanvullende wensen zorgen gelijk voor een aanpassing van de resultaten.

Vergelijken? Zo gepiept

In onze zorgvergelijker kun je spelen met de filters. Na een aanpassing in de filters zorgt onze vergelijkingstool gelijk weer voor een gewijzigd resultaat. In de filters onder het kopje “4. Vergoedingen” kun je ook een specifieke vergoeding toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op ADHD. Wij bieden jou dus de optie om uit onze zorgvergelijker de ideale zorgverzekering te filteren. Heeft je partner andere zorg nodig? Maak voor hem of haar een aparte vergelijking. Jullie hoeven namelijk niet op dezelfde zorgverzekering verzekerd te zijn.

Wij nemen ook de voorwaarden mee in de vergelijking

Het laatste wat je moet doen is besparen op de kwaliteit van de zorg. Daar gaan wij de besparing niet vandaan halen voor jou. Onze gratis zorgvergelijker selecteert de zorgverzekering die het beste aansluit bij jouw wensen. Twijfel je tussen een aantal zorgverzekeringen? Je kunt ze naast elkaar zetten en de polisvoorwaarden vergelijken. Bij twijfel of als je advies wenst, zit ons team van experts klaar om jou een advies op maat te verstrekken. Hierin gaan wij verder dan andere vergelijkers. Wij hebben gekwalificeerde specialisten klaar zitten om jou te adviseren.

Grijp je kans en stap over van zorgverzekering

Je hebt de beste en goedkoopste zorgverzekering geselecteerd. Dan is het alleen nog maar een kwestie van op de knop “Verder” drukken en jouw persoonsgegevens invullen. De nieuwe zorgverzekeraar zorgt voor het opzeggen van de oude verzekering. Hier heb jij dus geen omkijken meer naar. Na het afsluiten van de verzekering krijg je een bevestiging van ons. De verzekeraar verstrekt jou de polis en het besparen op je zorgkosten kan beginnen. In twee opzichten kun je profiteren. De premie zal lager uitvallen en door het vergelijken wordt je zorgverzekering zo goed mogelijk afgestemd op jouw behoefte aan zorg.

Je hoeft immers niet verzekerd zijn voor zaken waar je toch geen gebruik van maakt.

Het laatste nieuws

14 augustus 2018

Menzis vergoedt behandeling depressie resultaatgericht

Het plan van Menzis om de kosten voor behandeling van depressies en angsten te vergoeden op basis van het behaalde resultaat oogst lof, maar stuit ook op kritiek.

Lees verder
14 augustus 2018

Einde collectieve zorgverzekering Menzis hoeft geen probleem te zijn

Menzis stopt met de collectieve zorgverzekering voor minima in ongeveer 30 gemeenten. Waarom hoeft dit geen probleem te zijn?

Lees verder
17 juli 2018

Feiten over de zorgverzekering 2018

Wat moet je echt weten over de zorgverzekering 2018? Wij hebben een paar leuke feitjes op een rijtje gezet.

Lees verder

Lees alles over het vergelijken
van zorgverzekeringen.

Bespaar op je premie bij een prijsvechtersmerk

Meer tips vind je in de Poliswijzer kennisbank

De fabels over zorgverzekeringen

Over de zorgverzekering bestaan allerlei misverstanden. Zonde als we daardoor niet het maximale uit onze polis halen! Ben Woldring heldert in Vara’s Kassa een aantal fabels op:

 • Fabel 1: “Als ik niet overstap, verandert er niets aan mijn polis”
 • Fabel 2: “Ik word niet door elke verzekeraar geaccepteerd als ik overstap”
 • Fabel 3: “Overstappen is gedoe”
 • Fabel 4: “Een collectieve verzekering is altijd goedkoper”
Ontdek het zelf, start met zorgverzekeringen vergelijken

Vergelijk verzekeringen met een maximaal eigen risico

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Gezinsleden meeverzekeren

Navigatie