Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 - 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekering vergelijken

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Ik weet welke verzekering ik wil
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Standaard hebben wij de keuze op 50% staan zodat je altijd een ruime keuze uit ziekenhuizen hebt en profiteert van een aantrekkelijke premie. Wil je volledig vrij zijn in je keuze voor een ziekenhuis? Zet de filter dan op 100%. Mag de verzekeraar bepalen waar je heen gaat? Zet de filter dan op geen voorkeur.
Gezinsleden meeverzekeren
 

Top 5 Basis zorgverzekeringen

Met minimaal 50% Vrije ziekenhuiskeuze
 1. 1
  56% vrije ziekenhuiskeuze

  € 101,95 p/m

 2. 2
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 105,85 p/m

 3. 3
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 105,95 p/m

 4. 4
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 105,95 p/m

   Verder
 5. 5
  98% vrije ziekenhuiskeuze

  € 106,75 p/m

   Verder
Vergelijk deze top 5 Bespaar tot € 426 per jaar door over te stappen! Goedkoopste basisverzekering 2019 (€ 98,50/maand) t.o.v. de duurste basisverzekering (€ 134/maand)
Op basis van minimaal 50% vrije ziekenhuiskeuze

Top 5 max. eigen risico

Met € 885 eigen risico en minimaal 50% Vrije ziekenhuiskeuze
 1. 1
  56% vrije ziekenhuiskeuze

  € 79,95 p/m

 2. 2
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 83,00 p/m

 3. 3
  98% vrije ziekenhuiskeuze

  € 84,75 p/m

   Verder
 4. 4
  98% vrije ziekenhuiskeuze

  € 84,75 p/m

   Verder
 5. 5
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 87,00 p/m

Vergelijk deze top 5 Bespaar tot € 530,40 per jaar door over te stappen! Goedkoopste basisverzekering 2019 (€ 79,95/maand) t.o.v. de duurste basisverzekering (€ 124.15/maand)
Op basis van maximaal eigen risico met minimaal 50% vrije ziekenhuiskeuze
"Fijn geregeld en met een groot voordeel bedankt !"
10 april 2019
Lees meer beoordelingen
9,6 /10
544 recensies

Overstappen loont met Zorgverzekering op Maat

“Dat dit project voor de minima is, vinden wij fantastisch omdat juist zij dit geld goed kunnen gebruiken.”
 • 100% Onafhankelijk

  Verzekeraars betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Ze bepalen dus ook niet de ranking en daarom staat de voor jou goedkoopste verzekering altijd bovenaan.
 • Volledig vergelijken

  Poliswijzer.nl brengt alle polissen zorgvuldig voor je in kaart. Je kan filteren, sorteren en direct kiezen voor de juiste polis. We worden niet voor niets beoordeeld met een 9,4 gemiddeld.
 • Gratis overstapservice

  Overstappen is geen gedoe. Wij regelen de gehele overstap en je oude polis wordt automatisch opgezegd. Onze servicedesk zit altijd voor je klaar om je te helpen met kiezen en overstappen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Een zorgverzekering vergelijken is een onmogelijke klus zonder de juiste tools. Laten wij nu net de perfecte instrumenten voor het vergelijken hebben. Wij weten hoe je de beste zorgverzekering selecteert tegen de laagste premie.

Je huidige verzekeraar stuurt jou ruim vóór het nieuwe jaar de nieuwe polis. Ze hopen dat je de hoge premie slikt en de polis opzij legt en er verder niet naar omkijkt. Doe dat niet! Kies voor je eigen belang en vergelijk zorgverzekeringen. Zo houd je de premie laag en geef je geen geld weg aan een te dure verzekeraar. Zeer waarschijnlijk kun je een fors bedrag per maand besparen.

Kies de beste zorgverzekering

Het gaat immers om je allerbelangrijkste bezit: je gezondheid. Nu is het zo dat negen op de tien Nederlanders jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar blijven. Dit is goed nieuws voor verzekeraars. Verzekerden die blijven zitten en de te hoge premie betalen, geven verzekeraars de kans om achterover te leunen. En waarom zouden verzekeraars de tarieven verlagen als de trouwe verzekerden blijven betalen?

Vergelijken? Zo gepiept

In onze zorgvergelijker kun je spelen met de filters. Na een aanpassing in de filters zorgt onze vergelijkingstool gelijk weer voor een gewijzigd resultaat. In de filters onder het kopje “4. Vergoedingen” kun je ook een specifieke vergoeding toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op ADHD. Wij bieden jou dus de optie om uit onze zorgvergelijker de ideale zorgverzekering te filteren. Heeft je partner andere zorg nodig? Maak voor hem of haar een aparte vergelijking. Jullie hoeven namelijk niet op dezelfde zorgverzekering verzekerd te zijn.

Wij nemen ook de voorwaarden mee in de vergelijking

Het laatste wat je moet doen is besparen op de kwaliteit van de zorg. Daar gaan wij de besparing niet vandaan halen voor jou. Onze gratis zorgvergelijker selecteert de zorgverzekering die het beste aansluit bij jouw wensen. Twijfel je tussen een aantal zorgverzekeringen? Je kunt ze naast elkaar zetten en de polisvoorwaarden vergelijken. Bij twijfel of als je advies wenst, zit ons team van experts klaar om jou een advies op maat te verstrekken. Hierin gaan wij verder dan andere vergelijkers. Wij hebben gekwalificeerde specialisten klaar zitten om jou te adviseren.

Grijp je kans en stap over van zorgverzekering

Je hebt de beste en goedkoopste zorgverzekering geselecteerd. Dan is het alleen nog maar een kwestie van via ons gratis aanvraagformulier over te stappen. De nieuwe zorgverzekeraar zorgt voor het opzeggen van de oude verzekering. Hier heb jij dus geen omkijken meer naar. Na het afsluiten van de verzekering krijg je een bevestiging van ons. De verzekeraar verstrekt jou de polis en het besparen op je zorgkosten kan beginnen. In twee opzichten kun je profiteren. De premie zal lager uitvallen en door het vergelijken wordt je zorgverzekering zo goed mogelijk afgestemd op jouw behoefte aan zorg.

Je hoeft immers niet verzekerd zijn voor zaken waar je toch geen gebruik van maakt.

Het laatste nieuws

6 juni 2019

De 5 landen met de hoogste medische kosten

Tijdens een buitenlandse vakantie kunnen de medische kosten hoog oplopen. Welke 5 landen zijn wereldkampioen hoge medische kosten en hoe kun je die voorkomen?

Lees verder
28 mei 2019

Veel zorg nodig? Vergelijk de zorgverzekering

Nederlanders die veel zorg nodig hebben houden vaak dezelfde zorgverzekering. Een gemiste kans!

Lees verder
1 mei 2019

De grootste zorgverzekeraars maken weer winst

De vier grootste zorgverzekeraars hebben in 2018 weer een mooie winst gemaakt. Ook bezitten ze nog miljarden aan extra reserves. Wat doen ze ermee?

Lees verder

Lees alles over het vergelijken
van zorgverzekeringen.

Bespaar op je premie bij een prijsvechtersmerk

Meer tips vind je in de Poliswijzer kennisbank

De fabels over zorgverzekeringen

Over de zorgverzekering bestaan allerlei misverstanden. Zonde als we daardoor niet het maximale uit onze polis halen! Ben Woldring heldert in Vara’s Kassa een aantal fabels op:

 • Fabel 1: “Als ik niet overstap, verandert er niets aan mijn polis”
 • Fabel 2: “Ik word niet door elke verzekeraar geaccepteerd als ik overstap”
 • Fabel 3: “Overstappen is gedoe”
 • Fabel 4: “Een collectieve verzekering is altijd goedkoper”
Ontdek het zelf, start met zorgverzekeringen vergelijken

Vergelijk verzekeringen met een maximaal eigen risico

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Ik weet welke verzekering ik wil
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Gezinsleden meeverzekeren

Navigatie