Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekering vergelijken?

Mail mij als de zorgpremies 2021 bekend zijn.

Top 5 Basis zorgverzekeringen

Met minimaal 50% Vrije ziekenhuiskeuze
 1. 1
  57% vrije ziekenhuiskeuze

  € 105,25 p/m

 2. 2
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 107,90 p/m

 3. 3
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 107,95 p/m

 4. 4
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 107,95 p/m

 5. 5
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 107,95 p/m

Vergelijk deze top 5 Bespaar tot € 452,40 per jaar door over te stappen! Goedkoopste basisverzekering 2020 (€ 105,25/maand) t.o.v. de duurste basisverzekering (€ 142,95/maand)
Op basis van minimaal 50% vrije ziekenhuiskeuze

Top 5 max. eigen risico

€ 885 eigen risico en minimaal 50% Vrije ziekenhuiskeuze
 1. 1
  57% vrije ziekenhuiskeuze

  € 83,25 p/m

 2. 2
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 85,00 p/m

 3. 3
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 87,25 p/m

   Verder
 4. 4
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 87,95 p/m

 5. 5
  100% vrije ziekenhuiskeuze

  € 88,50 p/m

Vergelijk deze top 5 Bespaar tot € 443,40 per jaar door over te stappen! Goedkoopste basisverzekering 2020 (€ 83,25/maand) t.o.v. de duurste basisverzekering (€ 120,20/maand)
Op basis van minimaal 50% vrije ziekenhuiskeuze
"Het kan niet eenvoudiger dan via Poliswijzer.nl"
11 juni 2020
 • 100% Onafhankelijk

  Verzekeraars betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Ze bepalen dus ook niet de ranking en daarom staat de voor jou goedkoopste verzekering altijd bovenaan.
 • Volledig vergelijken

  Poliswijzer.nl brengt alle verzekeringen zorgvuldig voor je in kaart. Je kunt filteren, sorteren en direct kiezen voor de juiste polis. We worden niet voor niets beoordeeld met een super hoge waardering.
 • Gratis overstapservice

  Overstappen is geen gedoe. Wij regelen de gehele overstap en je oude polis wordt automatisch opgezegd. Onze servicedesk zit altijd voor je klaar om je te helpen met kiezen en overstappen.

Overstappen loont met Zorgverzekering op Maat

“Dat dit project voor de minima is, vinden wij fantastisch omdat juist zij dit geld goed kunnen gebruiken.”

Zorgverzekeringen vergelijken

Een zorgverzekering vergelijken is een onmogelijke klus zonder de juiste tools. Laten wij nu net de perfecte instrumenten voor het vergelijken hebben. Wij weten hoe je de beste zorgverzekering selecteert tegen de laagste premie.

Je huidige verzekeraar stuurt jou ruim vóór het nieuwe jaar de nieuwe polis. Ze hopen dat je de hoge premie slikt en de polis opzij legt en er verder niet naar omkijkt. Doe dat niet! Kies voor je eigen belang en ga de zorgverzekeraars vergelijken. Zo houd je de premie laag en geef je geen geld weg aan een te dure verzekeraar. Zeer waarschijnlijk kun je een fors bedrag per maand besparen.

Kies de beste zorgverzekering

Het gaat immers om je allerbelangrijkste bezit: je gezondheid. Nu is het zo dat negen op de tien Nederlanders jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar blijven. Dit is goed nieuws voor verzekeraars. Verzekerden die blijven zitten en de te hoge premie betalen, geven verzekeraars de kans om achterover te leunen. En waarom zouden verzekeraars de tarieven verlagen als de trouwe verzekerden blijven betalen?

Zorgverzekeraars vergelijken? Zo gepiept!

In onze zorgvergelijker kun je spelen met de filters. Na een aanpassing in de filters zorgt onze vergelijkingstool gelijk weer voor een gewijzigd resultaat. In de filters onder het kopje “4. Vergoedingen” kun je ook een specifieke vergoeding toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op ADHD. Wij bieden jou dus de optie om uit onze zorgvergelijker de ideale zorgverzekering te filteren. Heeft je partner andere zorg nodig? Maak voor hem of haar een aparte vergelijking. Jullie hoeven namelijk niet op dezelfde zorgverzekering verzekerd te zijn.

Wij nemen ook de voorwaarden mee in de vergelijking

Het laatste wat je moet doen is besparen op de kwaliteit van de zorg. Daar gaan wij de besparing niet vandaan halen voor jou. Onze gratis zorgvergelijker selecteert de zorgverzekering die het beste aansluit bij jouw wensen. Twijfel je tussen een aantal zorgverzekeringen? Je kunt de zorgverzekeraars vergelijken door ze naast elkaar te zetten en de polisvoorwaarden te checken. Bij twijfel of als je advies wenst, zit ons team van experts klaar om jou een advies op maat te verstrekken. Hierin gaan wij verder dan andere vergelijkers. Wij hebben gekwalificeerde specialisten klaar zitten om jou te adviseren.

Grijp je kans en stap over van zorgverzekering

Je hebt de beste en goedkoopste zorgverzekering geselecteerd. Dan is het alleen nog maar een kwestie van via ons gratis aanvraagformulier over te stappen. De nieuwe zorgverzekeraar zorgt voor het opzeggen van de oude verzekering. Hier heb jij dus geen omkijken meer naar. Na het afsluiten van de verzekering krijg je een bevestiging van ons. De verzekeraar verstrekt jou de polis en het besparen op je zorgkosten kan beginnen. In twee opzichten kun je profiteren. De premie zal lager uitvallen en door het vergelijken wordt je zorgverzekering zo goed mogelijk afgestemd op jouw behoefte aan zorg.

Je hoeft immers niet verzekerd te zijn voor zaken waar je toch geen gebruik van maakt.

Het laatste nieuws

23 oktober 2020

Nederlanders tevreden met budgetpolis

Verzekerden met een budgetpolis zijn er tevreden mee. Zeven op de tien verzekerden is namelijk blij met hun keuze.

Lees verder
21 oktober 2020

Besparen op de eigen bijdrage voor zorg

Voor bepaalde medische kosten betaal je een eigen bijdrage. Je kunt de eigen bijdrage meeverzekeren in de zorgverzekering. Let wel op of de vergoeding opweegt tegen de premie.

Lees verder
19 oktober 2020

Krijg ik mijn hoge tandartskosten vergoed?

Verwacht je hoge tandartskosten in 2021? Houd hier dan rekening mee bij het vergelijken van je zorgverzekering. Hoe kun je tandartskosten meeverzekeren?

Lees verder

Lees alles over het vergelijken
van zorgverzekeringen.

Bespaar op je premie bij een prijsvechtersmerk

Meer tips vind je in de Poliswijzer kennisbank

Bespaar op je zorgverzekering

Drie op de vier zorgpolissen worden duurder in 2020. Dit maakt het vergelijken meer dan waard! Ben Woldring geeft in De Telegraaf TV tips om te besparen op je zorgverzekering:

 • Tip 1: Neem aanvullende verzekeringen niet als abonnement
 • Tip 2: Verhoog het eigen risico in ruil voor korting als je geen of weinig zorg nodig hebt.
 • Tip 3: Kijk eens naar de premie van een prijsvechtersmerk van je eigen zorgverzekeraar. Deze polis is vaak hetzelfde, maar wordt aangeboden tegen een veel lager tarief.
Ontdek het zelf. Start met zorgverzekeringen vergelijken

Navigatie