Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Over Poliswijzer.nl

Poliswijzer informeert je 100% onafhankelijk en objectief over de diensten en tarieven van verzekeraars. Duizenden Nederlanders die op zoek zijn naar een goedkope en passende verzekering vinden ieder jaar via Poliswijzer.nl het beste aanbod. Poliswijzer.nl is onderdeel van de Bencom Group. Wij hebben ruim 23 jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied.

Handtekening Ben Woldring Bencom Group

De meest volledige vergelijkingssite

Met alle 42 verzekeraars in de vergelijker is Poliswijzer.nl de meest volledige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Verzekeraars betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat verzekeraars de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat de voor jou beste verzekering altijd bovenaan in de resultaten.
Bekijk alle bij ons aangesloten verzekeraars
 • Avero Achmea
 • Bewuzt
 • Anderzorg
 • FBTO
 • Unive
 • VGZ
 • Kiemer
 • Zekur
 • CZ
 • Menzis

100% onafhankelijk en objectief

In tegenstelling tot vele andere vergelijkingssites
zijn wij 100% onafhankelijk
 1. Poliswijzer.nl geeft verzekeraars geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde vergelijkingsinformatie op de site
 2. Poliswijzer.nl heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen
 3. Poliswijzer.nl toont in haar vergelijkingen ook aanbieders met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen
 4. Geen enkele verzekeraar of andere financiële instelling heeft aandelen of zeggenschap in Bensure B.V.

Jouw privacy

Poliswijzer.nl houdt zich vanzelfsprekend aan de regelgeving op het gebied van bescherming van de persoonlijke levenssfeer en privacy. In ons Privacybeleid wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat jouw rechten zijn en hoe je deze kunt uitoefenen. De verwerkingen van persoonsgegevens door Bensure BV zijn aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

KiFiD KASSA Secure GlobalSign

Hoe verdienen wij geld?

Poliswijzer.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en verzekeraars betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Poliswijzer.nl beschikt over een zogeheten beheerst beloningsbeleid. Dit beleid draagt eraan bij dat klanten zorgvuldig behandeld worden en medewerkers zich niet laten beïnvloeden door financiële prikkels.

Pas wanneer je via onze site bij een verzekeraar een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor van de verzekeraar een eenmalige vergoeding van gemiddeld 45 euro. Dit stelt ons in staat om jou onze service gratis aan te bieden en de markt voor verzekeringen transparanter te maken voor jou als consument.

Zoek de voordeligste zorgverzekering
sluit via Poliswijzer.nl een verzekering af
Wij ontvangen een eenmalige vergoeding

De hoogte van de vergoeding heeft geen invloed op de vergelijking. Verzekeraars waar Poliswijzer.nl geen samenwerking mee heeft, worden wel opgenomen in de vergelijking. Hier ontvangen we geen vergoeding voor. Om de vergelijking zo volledig mogelijk te maken, tonen we deze verzekeringen dus ook gewoon. Daarnaast halen we inkomsten uit banners en advertorials. Adverteerders hebben daarbij geen enkele invloed op de vergelijkingsresultaten.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie