Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Kilometerverzekering

Autoverzekeringen van Kilometerverzekering

De Kilometerverzekering.nl is in 2007 gestart met het aanbieden van autoverzekeringen per kilometer. De premie is afhankelijk van het aantal gereden kilometers. Na een verzekerd jaar zal de kilometerstand worden opgevraagd. Heb je minder kilometers gereden dan vooraf is ingeschat dan krijg je geld terug. Je verzekeringen kun je online en met een app beheren via een digitale polismap. De Kilometerverzekering autoverzekering is ondergebracht bij Nationale Nederlanden en biedt naast autoverzekeringen ook woonhuisverzekeringen en zakelijke verzekeringen aan.

Vergelijk alle verzekeringen van Kilometerverzekering

Je kunt bij De Kilometerverzekering.nl kiezen uit 3 verzekeringen

 • Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
  Met de WA-verzekering ben je verzekerd voor schade die je met jouw auto veroorzaakt aan anderen.
   
 • WA + Beperkt Casco
  Deze verzekering is hetzelfde als de WA-verzekering, maar biedt extra: schade aan je eigen auto bij diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren.
   
 • WA + Volledig Casco (All Risk)
  Deze verzekering is hetzelfde als de WA + Beperkt Casco, maar je bent nu ook verzekerd voor je eigen schade. Ook als het jouw schuld is.

Vergelijk en bespaar tot € 230
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie