Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

All risk autoverzekering vergelijken

Vergelijk de beste all risk autoverzekeringen

Start met vergelijken van autoverzekeringen

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Je woonplaats kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Vul hier het aantal kilometers in wat je jaarlijks denkt te rijden.
Het aantal jaren dat je geen schade hebt gereden is van invloed op de premie.

Wat is een all risk autoverzekering?

Een all risk autoverzekering (volledig casco) biedt de meest volledige dekking. Hieronder valt niet alleen de schade die je bij een ander veroorzaakt en schade aan je auto door brand of diefstal. Maar ook ruitschade, storm- en hagelschade, ontploffing, blikseminslag, vandalisme en de schade bij een aanrijding aan de eigen auto zijn verzekerd. Vooral voor duurdere of nieuwere auto’s is deze verzekering de moeite waard.

Besparen op de all risk autoverzekering

Doordat de premies voor een all risk verzekering hoger liggen dan voor WA- of WA beperkt casco verzekeringen, ontstaan er grote prijsverschillen tussen de pakketten die de verzekeraars aanbieden. Door de pakketten met elkaar te vergelijken kom je erachter welke verzekeraar de beste verzekering heeft voor jouw auto.

Vergelijk op basis van schadevergoeding

In onze vergelijker kun je niet alleen de autoverzekering vergelijken op basis van de voordeligste premie, maar ook op basis van schadevergoeding. Op deze manier kom je erachter welke verzekeraar het meeste uitkeert in het geval van schade. Benieuwd? Start dan de crashtest bovenin de vergelijker voor all risk autoverzekering.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Poliswijzer.nl.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 voor je klaar.
Poliswijzer.nl Bencom specialisten

Veelgestelde vragen

over all risk autoverzekering
 • Is de volledig casco (all risk) autoverzekering verplicht?

  Nee, maar de WA autoverzekering wel. Je kunt zelf kiezen voor een uitgebreidere dekking, zoals WA+ volledig casco (all risk).

 • Wat dekt een WA+ Volledig casco (all risk) verzekering?

  De meest uitgebreide vorm voor een autoverzekering is de volledig casco (all risk) verzekering. De all risk autoverzekering dekt naast de WA en beperkt casco gedekte schades ook schade aan je eigen auto die je zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld schade door botsen, omslaan, slippen, van de weg raken of te water raken.

 • Wanneer moet je de auto volledig casco (all risk) verzekeren?

  De meest uitgebreide dekking wordt vaak gekozen voor nieuwe auto’s tussen de 0 en 5 jaar oud. 

 • Wat zijn de voordelen van de volledig casco (all risk) autoverzekering?

  Met de all risk autoverzekering keert de verzekeraar schade aan jouw eigen auto uit. Ook als jij de schade zelf veroorzaakt hebt. Met deze verzekeringsvorm voorkom je dat je jouw dure auto verliest door een foutje in het verkeer.

 • Wat is de goedkoopste volledig casco (all risk) autoverzekering?

  De goedkoopste volledig casco (all risk) autoverzekering kun je vaak afsluiten vanaf midden € 30. De premie hangt af van veel factoren, zoals je type auto en aantal schadevrije jaren. Vul daarom je eigen gegevens in de vergelijker in en kom erachter welke all risk autoverzekering voor jou het voordeligst is.

Navigatie