Verzekering vergelijken
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Vara Kassa

Kassa is een live tv-programma van de VARA met consumentenklachten, tips, tests en het laatste nieuws. Poliswijzer.nl werkt regelmatig samen met Kassa over diverse zaken op het gebied van verzekeringen.

Poliswijzer.nl in Kassa

Ben Woldring legt in Kassa uit waarom Poliswijzer.nl geen betaalde top 3 verzekeringen laat zien na binnenkomst in  de zorgverzekeringvergelijker, maar direct een volledig onafhankelijk overzicht toont.


Geactualiseerd: donderdag 18 augustus 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie