Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Autoverzekering bij HEMA

HEMA

Ben je op zoek naar de premie van HEMA autoverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de autoverzekeringen bij HEMA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je autoverzekering bij HEMA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere autoverzekeraars.

Over Hema

De HEMA is een echt Nederlands klinkende naam voor een betrouwbare concern. Dat komt vooral door het verleden van de winkelketen. De keten wordt op handen gedragen door Nederlanders. Inmiddels is het Britse investeringsmaatschappij Lion Capital eigenaar van de HEMA. Van oudsher staat de naam voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Dat past ook goed bij een verzekeringsbedrijf, dus bieden ze ook onder de naam HEMA verzekeringen aan. Het gaat om de zogenaamde simple risk verzekeringen. Hieronder vallen onder andere de autoverzekering, de zorgverzekering en de opstalverzekering. De focus ligt op online. Je kunt online de verzekeringen afsluiten en beheren. Een extra voordeel is een korting op andere producten. De HEMA is zelf geen verzekeraar. Ze bieden de verzekeringen van Achmea aan.

Je kunt bij de HEMA kiezen uit 3 autoverzekeringen

  • Wettelijke aansprakelijkheid (WA): met de WA-verzekering ben je verzekerd voor schade die je met jouw auto veroorzaakt aan anderen.
  • WA + Beperkt Casco: deze verzekering is hetzelfde als de WA-verzekering, maar biedt extra: Schade aan je eigen auto bij diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren.
  • WA + Volledig Casco (All Risk): deze verzekering is hetzelfde als de WA + Beperkt Casco, maar je bent nu ook verzekerd voor je eigen schade. Ook als het jouw schuld is.

Voordelen

  •  Verzekering is direct opzegbaar
  •   Geen extra eigen risico jeugdige bestuurders bij beperkt casco schaden.
  •  Tegemoetkoming huurkosten auto geldt ook bij totaal verlies.
  •  Gevolgschade bij aanrijding met dieren ook gedekt.

Nadelen

  •  Als de schade niet gerepareerd wordt bij een aangesloten herstelbedrijf dan geldt een eigen risico van € 300,00

Navigatie