Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Victor Insurance

Autoverzekeringen van Victor Insurance

Victor Insurance is een nieuwe volmachtverzekeraar. Het is een wereldwijde samenwerking tussen diverse assurantietussenpersonen onder één merknaam. In Nederland is het bedrijf achter Victor Insurance wel een bekend volmachtbedrijf welke al sinds het jaar 1720 actief is in Nederland, namelijk Mees & Zoonen. Het doel van het samenbrengen van meerdere tussenpersonen over de hele wereld is het ontwikkelen van innovatieve verzekeringsproducten. Dat zien we onder andere terug in de autoverzekering specifiek gericht op de Tesla. Deze autoverzekering kent de naam InsureMyTesla en hebben wij in onze vergelijker opgenomen. 

Vergelijk alle verzekeringen van Victor Insurance

Je kunt bij Victor Insurance alleen kiezen voor een WA+ beperkt casco verzekering. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met jouw auto veroorzaakt aan anderen en voor schade aan je eigen auto bij diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren.

Pluspunten

  • Schade aan het laadpunt is gedekt
  • Sleutelvervanging is gedekt
  • Optionele bijtellingsbeschermer
  • Geen aanvullende beveiligingseisen gesteld door de verzekeraar

Minpunten

  • € 20 administratiekosten als je de verzekering wilt opzeggen

Vergelijk en bespaar tot € 230
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie