Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

De voordelen van een Ohra autoverzekering

Bij de meeste autoverzekeraars kun je kiezen tussen drie verschillende dekkingen in de autoverzekering. Daarin wijkt verzekeraar OHRA niet af, maar ze bieden wel voordelen ten opzichte van andere autoverzekeraars. Welke extra voordelen kent een autoverzekering van OHRA?

lagekilometerstandautoverzekeringomlaag.png

Verzeker je auto tegen de aanschafwaarde

Is jouw tweedehandse auto bij aanschaf tussen de 1 en 5 jaar oud? Dan krijg je gedurende 3 jaar de aanschafwaarde uitgekeerd bij een total loss schade of bij diefstal. Dit is gunstiger dan verzekeraars die bij schade uitgaan van de dagwaarde. Het verschil kan oplopen tot duizenden euro’s.

Auto verzekerd per kilometer

Maak je per jaar niet zoveel kilometers met je auto? Met de kilometerverzekering van Ohra betaal je alleen voor de kilometers die je daadwerkelijk rijdt. Je bent dan net zo goed verzekerd als met een normale autoverzekering, maar misshien een stuk voordeliger. 

Autoverzekering dagelijks opzegbaar

Ben je niet meer tevreden met de autoverzekering van OHRA? Daar doet de verzekeraar niet moeilijk over. De autoverzekering kun je dagelijks opzeggen. .

Krijg dezelfde korting op je tweede auto

Heb je een hoge korting door opgebouwde schadevrije jaren? We hebben goed nieuws, want OHRA geeft dezelfde korting op de tweede gezinsauto. Zo kun je twee auto's tegen een lage premie verzekeren.
 


Geactualiseerd: woensdag 7 juni 2023

Lesley Anker
Lesley Anker Verzekeringsspecialist & Communicatiemedewerker

Sinds 2019 ben ik werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan ik het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Ik vind het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Vergelijk en bespaar tot € 505
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie