Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Allsecur wordt Allianz Direct

door Lesley Anker 1 reactie Leestijd: 2 minuten

De online verzekeraar Allsecur verandert dit najaar haar naam in Allianz Direct. Dit zal geleidelijk zichtbaar zijn in de markt en dus ook op Poliswijzer.nl. De voorwaarden blijven volgens Allsecur hetzelfde en de cashback actie op onze website blijft vooralsnog bestaan. 

logo-allianz-direct-bijgesneden.png

De nieuwe naam komt niet uit de lucht vallen. Allianz is namelijk het moederbedrijf van Allsecur. Allsecur wordt, samen met drie andere online merken in Europa die ook onder het moederbedrijf vallen, één merk: Allianz Direct. 

Voorwaarden blijven hetzelfde

Behalve de naamswijziging en nieuwe huisstijl zal er voor de klant niet veel veranderen. De Allsecur contracten blijven hetzelfde en de risicodraagster voor de Nederlandse markt verandert ook niet. Volgens Allsecur zal de klant vooral verschil merken in het gemak en de snelheid om online een verzekering af te sluiten. Door de samenwerking op grotere schaal verwacht Allsecur nog meer innovaties in de toekomst. De voorwaarden, zoals een standaard eigen risico van 0 euro, blijven hetzelfde. 

Cashback actie komt terug

Het is op dit moment technisch nog niet mogelijk om de verzekering van Allianz Direct bij ons af te sluiten. Wanneer wel, is nog niet duidelijk. De oude Allsecur cashback actie op onze website komt ook terug. Wanneer je dan na het vergelijken van autoverzekeringen kiest voor een autoverzekering van Allianz Direct krijg je 50 euro cashback korting. 
 

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 2 november 2022

Lesley Anker
Lesley Anker Expert in verzekeringen & Communicatiemedewerker

Sinds 2019 ben ik werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan ik het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Ik vind het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Reacties (1)

Geplaatst door: Harry J ()

ja jullie zegge wel doodleuk cashback blijft bestaan maar Allians direkt kan je hemaal niet afsluiten als ik op de knop klik gebeurt er niks slechte site

Opmerking van de redactie op 11-11-2019
Goed dat je het opmerkt Harry! Het is door de naamswijziging inderdaad technisch nog niet mogelijk om via ons de verzekering van Allianz Direct af te sluiten. Wanneer dit wel weer kan is nog niet duidelijk, maar hij komt terug.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 885
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA + volledig casco autoverzekering zonder eigen risico.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie