Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

Allsecur wordt Allianz Direct

door Lesley Anker

De online verzekeraar Allsecur verandert dit najaar haar naam in Allianz Direct. Dit zal geleidelijk zichtbaar zijn in de markt en dus ook op Poliswijzer.nl. De voorwaarden blijven volgens Allsecur hetzelfde en de cashback actie op onze website blijft vooralsnog bestaan. 

logo-allianz-direct-bijgesneden.png

De nieuwe naam komt niet uit de lucht vallen. Allianz is namelijk het moederbedrijf van Allsecur. Allsecur wordt, samen met drie andere online merken in Europa die ook onder het moederbedrijf vallen, één merk: Allianz Direct. 

Voorwaarden blijven hetzelfde

Behalve de naamswijziging en nieuwe huisstijl zal er voor de klant niet veel veranderen. De Allsecur contracten blijven hetzelfde en de risicodraagster voor de Nederlandse markt verandert ook niet. Volgens Allsecur zal de klant vooral verschil merken in het gemak en de snelheid om online een verzekering af te sluiten. Door de samenwerking op grotere schaal verwacht Allsecur nog meer innovaties in de toekomst. De voorwaarden, zoals een standaard eigen risico van 0 euro, blijven hetzelfde. 

Cashback actie blijft bestaan

De Allsecur cashback actie op onze website blijft voorlopig gewoon bestaan. Wanneer je na het vergelijken van autoverzekeringen kiest voor een autoverzekering van Allsecur krijg je 50 euro cashback korting! 
 

Deel dit artikel op:

Lesley Anker

Online Productspecialist Verzekeringen
Lesley Anker
Ik ben Lesley, sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorgverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Ik vind het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Dat onze websitebezoeker verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kan vergelijken vind ik het allerbelangrijkst. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Reageren

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Navigatie