Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Delta Lloyd brengt schadeverzekeringen onder bij Voogd&Voogd

door Tony Duchenne Leestijd: 2 minuten

Delta Lloyd gaat haar particuliere schadeverzekeringen onderbrengen bij Voogd&Voogd. Beiden hebben hiertoe een intentieverklaring ondertekend. Wat houdt deze samenwerking in?

Delta Voogd.jpgNieuw Label onder zelfde naam

De samenwerking houdt in dat Voogd&Voogd een nieuwe onderneming opricht voor Delta Lloyd. Deze nieuwe onderneming zal onder de naam van Delta Lloyd de acceptatie, mutaties en claimafhandeling van de particuliere schadeverzekeringen uitvoeren. Delta Lloyd blijft ook risicodrager. Het nieuwe label zal onafhankelijk van de andere activiteiten van Voogd & Voogd opereren.Het is de bedoeling dat de samenwerking op 1 januari 2017 van start gaat.

Meer winst 

Volgens Delta Lloyd is de reden van de samenwerking dat Voogd&Voogd beschikt over een moderne IT-organisatie die zal worden ingezet voor een betere digitale dienstverlening naar klanten en adviseurs. Hierdoor denkt de verzekeraar niet alleen de kwaliteit maar ook de efficiëntie te verbeteren en zo meer winst in dit segment te behalen.

Onder voorbehoud

De betrokken Delta Lloyd medewerkers in vaste dienst zullen door de samenwerking per 1 januari 2017  in dienst treden van de nieuwe onderneming. Tenminste als de ondernemingsraad van Delta Lloyd met de samenwerking instemt. Ook zal er afstemming moeten volgen met de toezichthouders en vakbonden over de gevolgen van de samenwerking.

Onder de samenwerking vallen ook de autoverzekeringen van Delta Lloyd, behalve de autoverzekeringen van Delta Lloyd Xclusief.Ook de activiteiten van Pleziervaartuigen blijven volledig bij Delta Lloyd.

Deel dit artikel op:


Tony Duchenne
Tony Duchenne Gediplomeerd expert in verzekeringen

Als Product Owner verzekeringen ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vergelijken op Poliswijzer.nl. Belangrijk voor mij hierbij is de vertaalslag, zodat jij als bezoeker eenvoudig uitgelegd krijgt waar het bij verzekeringen allemaal om gaat. Te vaak hoor ik geluiden als ‘we zien door de bomen het bos niet meer’. Mijn missie is dan ook duidelijkheid en eenvoud te brengen in de wirwar aan polissen. Daarnaast ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg- en Schadeverzekeringen zodat ik jou deskundig kan adviseren welke verzekering, naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 885
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA + volledig casco autoverzekering zonder eigen risico.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie