Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Een torenhoge premie na een schade? Dacht het niet!

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

crashtest-auto-1.png

Er zijn heel wat vergelijkingssites voor autoverzekeringen die jou willen helpen aan een goedkope premie. Maar geen van deze sites kunnen je laten zien wat de gevolgen zijn voor je premie als je onverwacht toch een keertje schade rijdt. Wij kunnen dat wel! 


Het kan iedereen overkomen. Je parkeert jouw auto zonder schade op een drukke parkeerplaats. Je houdt alle zijden van de auto in de gaten via de spiegels. Enigszins trots op jezelf zet je de auto uit. Je opent de portierdeur en je knalt de deur tegen een betonblok aan. Oh jee nu maar hopen dat je een goede verzekering hebt.

De meeste automobilisten komen er na een schade pas achter wat de gevolgen zijn op de premie van de autoverzekering. Poliswijzer.nl trekt dit naar voren. Bij het vergelijken weet je al waar je aan toe bent als je onverwacht toch een keer schade rijdt. Dit noemen we de 'Poliswijzer.nl Crashtest'.

Het nieuwe vergelijken van autoverzekeringen met de crashtest

Het vergelijken van autoverzekeringen is eenvoudig. Je vult een paar gegevens in en de voordeligste autoverzekeringen komen in beeld. Je kunt nog een stapje verder. Wat betaal je eigenlijk aan premie na een schade? Dat vertellen verzekeraars jou niet graag vantevoren, maar wij geven dit inzicht wel met onze crashtest. ‘Start de crashtest’. Kies een schadeoorzaak, bijvoorbeeld schade met tegenpartij, en bekijk welke verzekeringen ook nog voordelig zijn na een schade.  

poliswijzer-crashtest-groot.png

Poliswijzer.nl gaat verder waar andere vergelijkers stoppen. Wij leggen autoverzekeringen op de pijnbank. Na onze stresstest komt de ware “topper” vanzelf bovendrijven. 

Wat is het nut van het nieuwe vergelijken?

Je bent aan het vergelijken en je hebt de perfecte autoverzekering gevonden. Voor de zekerheid voer je toch nog even de crashtest uit, en wat blijkt? De premie stijgt explosief na een schade. Deze autoverzekering was dus toch niet zo perfect. Een iets duurdere autoverzekering stijgt na een schade nauwelijks in premie. De keuze is dan snel gemaakt. Je hebt zojuist een torenhoge premie na een schade voorkomen.

ben-woldring.jpegBen Woldring: 'Wij zijn erg trots op onze Poliswijzer.nl Crashtest waarmee wij laten zien dat het om meer gaat dan alleen de premie van de autoverzekering. Met deze crashtest voor autoverzekeringen tillen we het online vergelijken naar een nog hoger plan.'

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: vrijdag 28 oktober 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 300
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie