Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
ASR

Reisverzekeringen van ASR

Ben je op zoek naar de premie van ASR reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij ASR voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij ASR afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

De verzekeraar a.s.r verkocht al in 1720 de allereerste verzekering. Zo werd N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam opgericht. Na een fusie van AMEV en de ASR Groep in 2000 werd a.s.r. in het leven geroepen. a.s.r. heeft nog een paar bekende verzekeraars onder zich, zoals Ditzo, De Amersfoortse en Europeesche verzekeringen. Je kunt bij a.s.r. onder andere terecht voor de autoverzekering, woomverzekeringen en reisverzekering.

Vergelijk en bespaar tot € 145
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie