Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
Centraal Beheer

Centraal Beheer reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van Centraal Beheer reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij Centraal Beheer voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij Centraal Beheer afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

Centraal Beheer is onderdeel van Achmea sinds 1995. Door de bekende reclamecampagne "Even Apeldoorn bellen" weten veel Nederlanders waar de verzekeraar gevestigd is, namelijk in Apeldoorn. Daar zijn ze in de jaren 70 naartoe verhuisd. De verzekeraar bestond daarvoor ook al en is inmiddels meer dan 110 jaar oud. Centraal Beheer biedt vele verzekeringen aan, zowel particulier als zakelijk. Naast verzekeringen, hebben ze ook de "Klushulp" in het leven geroepen. Zo vind je via Centraal Beheer een specialist die jouw klus aan huis klaart.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie