Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
OHRA

OHRA reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van OHRA reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij OHRA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij OHRA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

OHRA kun je kennen van de reclames met de paarse opblaaskrokodil. De Paarse Krokodil staat symbool voor bureaucratie en OHRA staat voor verzekeren zónder Paarse Krokodil. De afkorting OHRA betekent Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Je kunt er tegenwoordig meer dan alleen ziekteverzekeringen voor ambtenaren afsluiten. Iedereen is welkom bij OHRA en je kunt kiezen uit een breed scala aan verzekeringen op gebied van vervoer, wonen, reizen, zorg en huisdieren. OHRA richt zich op mensen die weten wat ze willen en veel zelf online willen en kunnen regelen.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie