Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
LTA

LTA reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van LTA reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij LTA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij LTA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

De afkorting LTA staat voor Lifecard Travel Assistance. De verzekeraar richt zich volledig op reis- en annuleringsverzekeringen. De verzekeraar is opgericht in 2005 in Duitsland. Ze zetten in op degelijke reisverzekeringen en een goede service. De verzekeraar richt zich op de landen Oostenrijk en Duitsland en sinds 2022 ook op Nederland.

LTA biedt een ruime keuze in aanvullende dekkingen op de al ruime basisdekking. Dankzij de Covid-19 reisbescherming bescherm jij jezelf ook tegen de gevolgen van annuleringen door het coronavirus. Er zijn vijf dekkingen waar je tussen kunt kiezen. Tijdens het vergelijken is de kans dus groot dat je de reisverzekering van LTA tegenkomt.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie