Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van Nationale-Nederlanden Bank reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij Nationale-Nederlanden Bank voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij Nationale-Nederlanden Bank afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

Nationale Nederlanden is één van de bekendste en grootste verzekeraars in Nederland. Nationale Nederlanden is ontstaan in 1963 uit de fusie tussen De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank. Ze hebben meer dan 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Nationale Nederlanden is als onderdeel van NN Group, waartot ook OHRA en ABN Amro verzekeringen behoren, actief in 20 landen. Ze bieden een totaal pakket aan verzekeringsvormen en andere financiële diensten. 

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie