Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
Europeesche

Europeesche reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van Europeesche reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij Europeesche voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij Europeesche afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

De Europeesche is een merk van a.s.r. Nederland, net zoals verzekeraar Ditzo. De Europeesche richt zich al bijna 100 jaar helemaal op de reisverzekering. Hun medewerkers hebben naar eigen zeggen daarom ook veel passie voor reizen. Naast de kortlopende en doorlopende reisverzekering biedt Europeesche ook recreatieverzekeringen aan, zoals de caravan- en bootverzekering. Het is één van de grootste recreatieve verzekeraars van Nederland.

Vergelijk en bespaar tot € 145
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie