Reisverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
HEMA

Reisverzekeringen van HEMA

Ben je op zoek naar de premie van HEMA reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij HEMA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij HEMA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

De HEMA kennen we natuurlijk van de Nederlandse winkelketen die in 1926 haar deuren opende. Inmiddels is het Britse investeringsmaatschappij Lion Capital eigenaar van de HEMA. Wat niet iedereen weet is dat HEMA ook verzekeringen aanbiedt onder hun naam. Ze bieden verzekeringen van Achmea aan. Je kunt denken aan de autoverzekering, zorgverzekering, opstalverzekering en reisverzekering. Verzekeringen passen bij de waarden van hun winkel: eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. De focus ligt op online.

Vergelijk en bespaar tot € 85
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie