Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken

De ruime reisverzekering van Nationale Nederlanden

De reisverzekering van Nationale Nederlanden is een verstandige keuze als je uitgebreid verzekerd wilt zijn voor een redelijke premie. De standaard doorlopende reisverzekering biedt namelijk al een zeer ruime dekking. Er zijn verzekeraars die een goedkopere reisverzekering aanbieden, maar met een beperktere dekking. 

nationale nederlanden

Verzekeraars richten de reisverzekering op verschillende manieren in. Centraal Beheer kiest er bijvoorbeeld voor om bagage niet mee te verzekeren in de standaard doorlopende reisverzekering. Het is wel mee te verzekeren met een aanvullende module. Nationale Nederlanden redeneert anders. Ze bieden standaard complete reisverzekeringen aan en vragen daar een redelijke premie voor. Wat mag je nog meer verwachten van de reisverzekering van Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden biedt standaard dekking voor contant geld

Met een creditcard of een internationale bankpas kun je tegenwoordig overal ter wereld betalen. Er zijn ook reizigers die contant geld meenemen op vakantie. Het voordeel is namelijk dat het geld te verdelen is over de vakantiedagen, om te voorkomen dat je te veel uitgeeft op één dag. Nationale Nederlanden verzekert in de standaard reisverzekering € 300 aan contant geld mee. Dat is ruim in vergelijking met wat andere verzekeraars aanbieden. Bij andere verzekeraars moet je contant geld meeverzekeren in een aanvullende dekking.

Bagage is standaard voor € 2500 meeverzekerd

Bij Nationale Nederlanden geldt per koffer een maximale dekking van € 2500. Hier hoef je geen aparte aanvullende dekking voor af te sluiten. Ze vergoeden tot € 1500 voor meegenomen elektronica. Het gaat bijvoorbeeld om een laptop, fototoestel en een tablet. Een bril en contactlenzen zijn bijvoorbeeld voor € 300 meeverzekerd. Nationale Nederlanden biedt dus een ruime dekking tegen schade of verlies van bagage.

Geen aanvullende dekking nodig voor onderwatersport en vervangend vervoer

Ga je met de auto op vakantie? Door het meeverzekeren van vervangend vervoer kun je hulp van de verzekeraar krijgen als je tijdens de vakantie pech hebt met de auto. De verzekeraar draagt niet alleen de kosten van bijvoorbeeld het wegslepen van de auto en extra verblijfskosten. Nationale Nederlanden zorgt er ook voor dat je hulp krijgt. Dat is erg handig als je door een gebied reist waarvan je de taal niet goed beheerst.

Als je op zoek bent naar een complete reisverzekering met een ruime vergoeding voor bagage, ben je bij Nationale Nederlanden aan het juiste adres.

Geactualiseerd: donderdag 1 juni 2023

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie